The Old Chocolate Diet

(Advanced Nutrition for Gourmands)

Do you know the differences between people who can eat whatever they feel like eating and remain slim, as opposed to people who gain weight even when they try to diet and eat very little? 
Read the book, know the differences, know the solution!

 

3 Motive pentru care sa citesti cartea The Old Chocolate Diet

Stii care sunt diferentele dintre persoanele care pot manca orice doresc fara sa se ingrase si cele care se ingrasa si band apa?

  1. Rezistenta la Insulina - care iti scade metabolismul de fiecare data cand te infometezi sau cand te supra-alimentezi;
  2. Rezistenta la Leptina - care iti scade capacitatea de perceptie a senzatiei de Satietate, creandu-ti o senzatie de foame cvasi-continua, chiar si la putin timp dupa ce abia ai mancat;
  3. Rezistenta la Dopamina - care iti scade capacitatea de perceptie a placerii de a manca, determinandu-te neurofiziologic sa mananci mai mult.
Daca faci parte dintre gurmanzii reingrasati care s-au saturat de diete dupa diete, citeste aceasta carte si vei invata sa reglezi aceste mecanisme care te impiedica sa slabesti. 

Despre Diana Artene

Sunt Nutritionist acreditat de Ministerul Educatiei din Romania, Nutritionist Sportiv acreditat de Societatea Internationala de Nutritie Sportiva si mebru acreditat al american society for Nutrition. Am absolvit Facultatea de Medicina Generala UMF Carol Davila, Bucuresti, specializarea Fiziokinetoterapie in 2003. Apoi m-am specializat in Nutritie Sportiva si in Nutritie pentru Copii si Adolescenti. De asemenea, urmez programul de Master in Stiintele Nutritiei al Facultatii de Biologie Babes Bloyai din Cluj si fac doctoratul in Nutritie Oncologica la UMF Carol Davila.

 
Am publicat deja doua carti – "5 Gears Diet" si "Nutrition Guide for Mums" – disponibile online si onsite la cele mai prestigioase librarii din lume. In acestea si in noua mea carte "The Old Chocolate Diet", pledez pentru o alimentatie sanatoasa – dar sanatoasa si pentru corp, si pentru minte
 
Daca vrei sa slabesti grasime trebuie sa intelegi de ce alegi sa mananci chiar si atunci cand nu iti este foame sau macar pofta, si ce se intampla in corpul si in mintea ta dupa ce mancarea trece de gura ta, nu doar sa cunosti estimari teoretice ale unui continut presupus al unor alimente standardizate comod.
 
Asa ca – daca de data asta chiar vorbesti serios cu slabitul tau – citeste cartea The Old Chocolate Diet creata special pentru gurmanzii reingrasati care s-au saturat de diete pana peste cap.In sanatatea noastra!

Let’s Get Social!