GRATUIT - Workshop Nutritie
Adevarul despre STRES si SLABIT

Locatie: Casa Satya
bd. Banu Manta nr. 25

 • 6

  Zile

 • 20

  Ore

 • 37

  minute

 • 18

  secunde

Marti, 23 septembrie

intre orele 18,30 si 20,30

Ce vei invata...

 • metoda simpla & delicioasa prin care pacientii mei au continuat sa slabeasca in aceasta vara, chiar si in cele mai all inclusive vacante;

 • cum iti poti creste vitalitatea si metabolismul cu doar cateva exercitii fizice pe zi;

 • cum sa-ti reglezi cortizolul prin nutritie, astfel incat sa-ti recastigi controlul metabolic in stres;

 • cum sa-ti reglezi receptorii de dopamina, astfel incat sa-ti recastigi increderea de a manca normal fara a-ti arunca imaginea sau sanatatea la cos;

 • cum sa eviti  sau sa-ti tratezi dependenta de mancare prin focusul pe placerea de a manca alimentele tale preferate!

 • Valoarea acestui workshop este de 299 lei. Dar il ofer GRATUIT acelora care s-au saturat sa tina dieta dupa dieta fara rezultate de lunga durata!

  Trebuie sa participi daca:

   - esti gurmand
  - vrei/ ai nevoie sa slabesti
  - ai grasimea depusa in special in zona abdominala
  - muncesti de dimineata pana seara, stai prost cu somnul, si esti in pragul depresiei
  - te-ai saturat de diete pana peste cap


  NOTA: 

  Acest Workshop de Nutritie este complet diferit de orice ai auzit pana acum despre slabit: fara diete miraculoase, fara alimente speciale, fara pastile sau ceaiuri de slabit.  Si este GRATUIT pentru ca prea multa lume a luat-o la vale cu stresul!


  Dar acest workshop de nutritie NU este pestru oricine.

  Pentru ca informatia neaplicata are zero valoare. De aceea - pentru ca exista un numar limitat de locuri - ii voi accepta sa participe doar pe aceia dintre voi care au ajuns intr-un moment in care simt ca le este mai greu sa traiasca in stresul si corpul de azi, decat sa faca efortul sa se schimbe. 

  “Adevarul despre STRES si SLABIT” este o oportunitate unica in care poti invata exact ce poti face ca sa-ti recastigi autocontrolul metabolic in stres. Si este o ocazie unica pentru ca este singurul workshop gratuit pe care il voi tine atat de detaliat despre legatura dintre stres si slabit.

  Daca corespunzi profilului de mai sus, abia astept sa te ajut sa te hranesti din nou normal, cu orice iti face cu ochiul, oriunde, oricand,  ca sa reintri in vechile tale haine & ca sa-ti recastigi imaginea, sanatatea si increderea in tine! 
   

Nutritionist Diana Artene

Sunt expert in Slabit pentru Gurmanzi si ajut persoanele indragostite de mancare sa slabeasca fara a elimina nici un aliment preferat, si fara a-si sacrifica nici imaginea, nici sanatatea. Impreuna, mancam de toate, oriunde, oricand, slabind eficient fara pastile, ceaiuri, calorii sau alte arificii de slabit portofele.

Acreditari

Am absolvit Facultatea de Medicina Generala – Carol Davila din Bucuresti in 2003, specializarea Fiziokinetoterapie. Apoi m-am specializat in Nutritie Sportiva, Nutritie pentru Copii si Adolescenti si in Stiintele Nutritiei.

Sunt Nutritionist acreditat de Ministerul Educatiei din Romania, Nutritionist Sportiv acreditat de Societatea Internationala de Nutritie Sportiva si membru acreditat al American Society for Nutrition.


Am publicat deja cartile 5 Gears Diet si Nutrition Guide for Mums, iar in prezent lucrez la a treia mea carte – The Chocolate Diet – carti in care incurajez un stil de viata cat mai sanatos si mai gurmand posibil.

Marti, 23 Septembrie

intre orele 18,30 si 20,30

 • 6

  Zile

 • 20

  Ore

 • 37

  minute

 • 18

  seconds