Despre Nutritionist Diana Artene

 • Nutritionist Diana Artene
  Trimite un mesaj

 • Imi doresc sa construim o lume fara diete in care sa putem manca normal din nou!

  In Romania, sunt nutritionist acreditat de Ministerul Educatiei pe baza diplomelor de Licenta in Nutritie-Dietetica, Master in Stiintele Nutritiei si Doctor in Nutritie Oncologica.

  La nivel international, sunt nutritionist sportiv acreditat de Societatea Internationala de Nutritie Sportiva si fac parte din echipa de editori stiintifici a jurnalului Advances in Nutrition publicat de American Society for Nutrition.

  Am absolvit Facultatea de Medicina Carol Davila din Bucuresti in 2003, specializarea Fiziokinetoterapie. Apoi am absolvit a doua licenta in Nutritie si Dietetica la UMF Tg. Mures si doctoratul in Nutritie Oncologica la UMF Carol Davila, Bucuresti.

  Daca iti doresti sa slabesti, te astept sa parcurgem impreuna Programul de Slabit “Fara DIETA” – program pe care te voi invata de la inceput cum sa-l auto-personalizezi pana ti se va potrivi perfect: si acasa, si la restaurant, de Paste, si de Craciun, si in vacanta la mare, si cand esti plictisit(a), si cand n-ai chef sa gatesti, si cand vrei sa dai cu sefu’ de pamant, si in vizita la nasi. Mereu.

  Si nu vei avea nevoie de planuri de mentinere dupa dieta pentru ca este o metoda de slabit “fara dieta” – fara calorii, alimente interzise, ore de masa, indici glicemici, pastile sau alte artificii de slabit care cauzeaza in sine reingrasarea si dependenta fata de diete si nutritionisti.

  Daca insa ai nevoie de servicii de nutritie materno-fetala, nutritie pediatrica, nutritie sportiva, nutritie clinica (boli renale, cardio-vasculare, diabet, boli tiroidiene sau digestive), nutritie oncologica sau daca pur si simplu vrei sa stii cum sa practici corect o alimentatie sanatoasa sau cum sa iti cresti imunitatea – te astept sa lucram impreuna la imbunatatirea comportamentului tau alimentar oglindita apoi intr-o sanatate mai buna.

  Am publicat deja trei carti – 5 Gears Diet; Nutrition Guide for Mums; si The Old Chocolate Diet – si urmeaza sa public in curand inca doua – Oncology Nutrition for Breast Cancer Patients; si Sports Nutrition for Elite Swimmers. In toate aceste carti pledez pentru o alimentatie sanatoasa – dar sanatoasa si pentru corp, si pentru minte.

  Te invit sa citesti articolele si cartile pe care le-am scris pentru tine, sa vizioneazi emisiunile de nutritie pe care le gasesti pe canalul meu de youtube si sa participi la workshopurile si conferintele de nutritie pe care le sustin.

  In sanatatea noastra a tuturor!