Despre Nutritionist Diana Artene

  • Nutritionist Diana Artene
    Trimite un mesaj

  • Imi doresc sa construim o lume fara diete in care sa putem manca normal din nou!

     

    Am absolvit Facultatea de Medicina Generala – Carol Davila din Bucuresti, specializarea Fiziokinetoterapie. Apoi m-am specializat in Nutritie Sportiva, Nutritie pentru Copii si Adolescenti si in Stiintele Nutritiei si am absolvit Facultatea de Nutritie si Dietetica din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Tirgu Mures.

     

    Daca iti doresti sa slabesti, te astept sa parcurgem impreuna Programul de Slabit “Fara DIETA” – program pe care te voi invata de la inceput cum sa-l auto-personalizezi pana ti se va potrivi perfect: si acasa, si la restaurant, de Paste, si de Craciun, si in vacanta la mare, si cand esti plictisit(a), si cand n-ai chef sa gatesti, si cand vrei sa dai cu sefu’ de pamant, si in vizita la nasi. Mereu.

     

    Si nu vei avea nevoie de planuri de mentinere dupa dieta pentru ca este o metoda de slabit “fara dieta” – fara calorii, alimente interzise, ore de masa, indici glicemici, pastile sau alte artificii de slabit care cauzeaza in sine reingrasarea si dependenta fata de diete si nutritionisti.

     

    Daca insa ai nevoie de servicii de nutritie materno-fetala, nutritie pediatrica, nutritie sportiva, nutritie clinica (boli renale, cardio-vasculare, diabet, boli tiroidiene sau digestive), nutritie oncologica sau daca pur si simplu vrei sa stii cum sa practici corect o alimentatie sanatoasa sau cum sa iti cresti imunitatea – te astept sa lucram impreuna la imbunatatirea comportamentului tau alimentar oglindita apoi intr-o sanatate mai buna.

     

    Am publicat deja trei carti – 5 Gears Diet; Nutrition Guide for Mums; si The Old Chocolate Diet – disponibile online si onsite la cele mai prestigioase librarii din lume. In acestea pledez pentru o alimentatie sanatoasa – dar sanatoasa si pentru corp, si pentru minte.

     

    De asemenea, te invit sa citesti articolele si cartile pe care le-am scris pentru tine, sa vizioneazi emisiunile de nutritie pe care le gasesti pe canalul meu de youtube si sa participi la workshopurile si conferintele de nutritie pe care le sustin.

     

    In sanatatea noastra a tuturor!