Alimentatie Optima pt. Performanta Sportiva

Nutritia atletilor este complet diferita de nutritia pentru oamenii obisnuiti.

Daca esti atlet, infometarea prin diete hipocalorice, deshidratarea, dietele hiperproteice si multe alte trenduri nutritionale iti pot pune serios performanta in pericol. Pentru un atlet o greutate optima de competitie nu este doar un numar pe cantar, ci un numar pe cantar dublat de o anumita compozitie corporala si triplat de niste indicatori de performanta specifici sportului pe care il practici. Poti mai mult!

 • nutritie_sportiv_individual

  Consultatie Nutritie Sportiva Echipa

  Pentru atletii sporturilor de anduranta gen inot, atletism, maraton, triatlon, tenis, ciclism, s.a. – o consultatie individuala poate asigura planul de alimentatie si educatia necesara cresterii performantei. ​Atletii de top stiu ca sanatatea inseamna performanta – asa ca, nu te mai hrani dupa ureche!

 • nutritie_sportiva_echipa

  Abonament Nutritie Sportiva Echipa

  Cresterea performantei in sporturile de echipa necesita un suport continuu pentru corectarea problemelor de alimentatie a grupului ca intreg, a dereglarile de comportament alimentar individual (diete haotice, voma sau infometare duse la extrem), precum si a deshidratarii.

  Echipe de elita au pierdut medalii grele din cauza acestor factori. Hai sa-i corectam impreuna!

 • abonament_sportiv_individual

  Consultatie Individuala Nutritie Sportiva

  Program nutritional complet – suport continuu si ajustare dietetica completa in functie de tipul de antrenament (competitional, pre- & postcompetitionall) – creat pentru atletii de elita din sporturile individuale si pentru sportivii amatori care doresc sa-si creasca performanta.

  La nivelul cel mai inalt de performanta, detaliile de finete fac toata diferenta. Permite-mi sa te asist!