M-a bucurat colaborarea…

DA

M-a bucurat colaborarea cu dvs. si din octombrie 2020 pana in prezent am slabit 29 de kg, mi-am schimbat obiceiurile alimentare, preferintele si stilul de viata. Astept cu entuziasm urmatoarea consultatie din 2022.

Transmiterea meniului zilnic si corectarea…

DA

Transmiterea meniului zilnic si corectarea atunci cand a fost cazul m-a ajutat foarte mult, astfel incat dupa aproximativ o luna am reusit sa ma corectez acolo unde nu procedam corect. Va multumesc pentru ajutor.

As dori sa multumesc doamnei doctor foarte mult…

DA

As dori sa multumesc doamnei doctor foarte mult pentru modul in care m-a ajutat, si pentru toate sfaturile date. A fost un mod profesionist si totodata foarte apropiat /friendly de mine, desi am fost sau am comunicat la distanta 🙂 In cazul meu, sunt multumita de rezultatul obtinut pina acum: am slabit cateva kg, si se vede in talie si … Citește mai mult

Am fost foarte multumiți de colaborare

DA

Am fost foarte multumiți de colaborare. Am dat jos kilogramele in plus și ne simțim foarte bine.

Multumesc Cabinetului Dr Artene Diana pentru tot ajutorul

DA

Multumesc Cabinetului Dr Artene Diana pentru tot ajutorul , pentru modul rapid si organizat in care a decurs consultatia dar si faptul ca in costul consultatiei este cuprinsa o perioada de monitorizare, suficienta, consider eu , pentru ca fiecare sa inteleaga principiile unei nutritii adecvate  organismului sau , ci nu doar sa citeasca prescriptiile. Apreciez ca am primit raspuns rapid … Citește mai mult

Atat programul alimentar…

DA

Atat programul alimentar, automonitorizarea zilnica si serviciul dnei Artene, furnizat cu elocventa, mi-au fost de un real folos.

Experiența a fost una mai mult decât pozitivă.

DA

Experiența a fost una mai mult decât pozitivă.  Mă bucur că am putut să structurez tot ceea ce ține de alimentație. De asemenea am considerat extrem de folositoare îndrumarea Doamnei Doctor pe perioada monitorizării, m-a ajutat să corectez micile greșeli pe care le făceam la început. Vă mulțumesc nespus pentru ajutor și  profesionalismul echipei.

Sunt foarte mulțumită

DA

Sunt foarte mulțumită de colaborarea cu d-na doctor și voi reveni cât de curând pentru o noua consultație.

Mulțumesc mult pentru atenția dvs.

DA

Mulțumesc mult pentru atenția dvs., aveam în intenție sa va scriu pe 1 aprilie (nu e păcăleală 🤣🤣) pt ca se încheie o lună de la începerea programului de alimentație. După primele 2 săptămâni, am inteles pe deplin regulile de alimentație, combinația si mărimea porțiilor si am considerat ca nu mai are rost sa tot raportez, zi de zi, jurnalul … Citește mai mult

Am învățat o mulțime de lucruri noi

DA

Dna Doctor vă mulțumesc mult pentru sfaturile și sprijinul acordat în această perioadă. Mi-au fost de un real ajutor și am învățat o mulțime de lucruri noi despre ce înseamnă un mod de viață echilibrat.

Sunt in prima luna de colaborare

DA

Sunt in prima luna de colaborare cu doamna doctor. Urmeaza multe alte luni de acum incolo. Apreciez foarte mult suportul oferit in fiecare zi – legat de mesele mele. Iti da incredere sa vezi ca se poate sa manaci corect.

Suntem foarte mulțumiți

DA

Suntem foarte mulțumiți de programul stabilit. Există o bună comunicare doctor-pacient, rezultate vizibile. Un nutriționist și un cabinet profesionist.