Experiența a fost una mai mult decât pozitivă.

DA

Experiența a fost una mai mult decât pozitivă.  Mă bucur că am putut să structurez tot ceea ce ține de alimentație. De asemenea am considerat extrem de folositoare îndrumarea Doamnei Doctor pe perioada monitorizării, m-a ajutat să corectez micile greșeli pe care le făceam la început. Vă mulțumesc nespus pentru ajutor și  profesionalismul echipei.

Sunt foarte mulțumită

DA

Sunt foarte mulțumită de colaborarea cu d-na doctor și voi reveni cât de curând pentru o noua consultație.

Mulțumesc mult pentru atenția dvs.

DA

Mulțumesc mult pentru atenția dvs., aveam în intenție sa va scriu pe 1 aprilie (nu e păcăleală 🤣🤣) pt ca se încheie o lună de la începerea programului de alimentație. După primele 2 săptămâni, am inteles pe deplin regulile de alimentație, combinația si mărimea porțiilor si am considerat ca nu mai are rost sa tot raportez, zi de zi, jurnalul … Citește mai mult

Am învățat o mulțime de lucruri noi

DA

Dna Doctor vă mulțumesc mult pentru sfaturile și sprijinul acordat în această perioadă. Mi-au fost de un real ajutor și am învățat o mulțime de lucruri noi despre ce înseamnă un mod de viață echilibrat.

Sunt in prima luna de colaborare

DA

Sunt in prima luna de colaborare cu doamna doctor. Urmeaza multe alte luni de acum incolo. Apreciez foarte mult suportul oferit in fiecare zi – legat de mesele mele. Iti da incredere sa vezi ca se poate sa manaci corect.

Suntem foarte mulțumiți

DA

Suntem foarte mulțumiți de programul stabilit. Există o bună comunicare doctor-pacient, rezultate vizibile. Un nutriționist și un cabinet profesionist.

Vreau sa va comunic faptul ca…

DA

Vreau sa va comunic faptul eu am fost foarte mulțumită de colaborarea cu dumneavoastra. Eu nu am venit la cabinetul doamnei dr.Artene cu speranța ca voi primi vreo dieta miraculoasă si consider ca recomandările doamnei doctor sunt foarte corecte. Am fost foarte mulțumită de indicatiile primite si voi reveni cu toata increderea.

Am facut cunostinta cu d-na dr. Diana Artene

DA

Am facut cunostinta cu d-na dr. Diana Artene gratie unei experiente personale. La 40 de ani am fost diagnosticata cu carcinom ductal invaziv la sanul drept. In urma tratamentelor hormonale am luat in greutate aproape 28 de kg, ajungand la 86 spre 87 ceea ce mi se parea prea mult, totusi. In 2017 am mers la medicul endocrinolog pentru investigatii … Citește mai mult

Dupa experienta mea cu…

DA

Dupa experienta mea cu dvs. daca ar trebui sa spun intr-un singur cuvant opinia mea, acesta ar fi: EXCELENT! Dna dr. Diana Artene este un profesionist desavarsit, atat prin rezultatele obtinute, intotdeauna foarte bune, cat si prin abordarea clara, directa si prietenoasa pe care o are fata de pacienti. Imi place foarte mult faptul ca abordeaza nu doar problema singulara … Citește mai mult

Consider ca dr. Artene Diana este unul…

DA

Consider ca dr. Artene Diana este unul dintre cei mai bine pregatiti nutritionisti intalniti de mine. Consultatiile mi-au fost de un real folos. Programul de alimentatie, miscare recuperatorie si de somn, de asemenea, apreciez ca sunt foarte folositoare.

In legatura cu colaborarea mea cu D-na doctor

DA

In legatura cu colaborarea mea cu D-na doctor sunt foarte mulțumită. Eu merg din 2013 la dansa si respect intru totul ce mi recomanda,in primul rand regimul alimentar, exercițiile si multa mișcare.Va mulțumesc doamna Doctor pentru colaborare și va respect pentru tot ce faceti pentru mine!

Pentru mine 30 minute alocate discutiei initiale…

DA

Pentru mine 30 minute alocate discutiei initiale mi se par insuficiente pentru a intelege in ce consta regimul, a imi raspunde la intrebarile pe care le am si a capata increderea ca persoana din fata mea chiar ma poate ajuta in acest demers. Pentru ca am o gramada de informatii legate de regimuri de slabire, am nevoie sa inteleg mai … Citește mai mult