Regulament

Programarea telefonica sau online pentru oricare dintre serviciile oferite pe site-ul www.artenediana.com presupune acceptarea implicita a urmatorului Regulament:

 

1. Diana Artene este Nutritionist-Dietetician, master in Stiintele Nutritiei, doctor in Nutritie Oncologica. Deci veti beneficia de o consultatie de Nutritie, nu de o consultatie medicala. Pentru o a doua parere legata de tratamentul dvs medical va rugam sa va adresati unui medic. Profesiile de medic si nutritionist-dietetician sunt diferite, iar doctor in nutritie este cel mai inalt nivel de pregatire al unui nutritionist-dietetician.

 

2. In cazul consultatiilor de Nutritie Clinica si Nutritie Oncologica dosarul dvs medical este necesar personalizarii recomandarilor nutritionale in functie de diagnostic, tratament si prognostic. Facem doar recomandari nutritionale si de stil de viata. Nu recomandam medicamente, iar in rarele ocazii cand recomandam suplimente alimentare o facem doar pe baza analizelor dvs de sange.

 

3. Serviciile noastre pot fi achitate cash, fie online cu cardul pe site prin MobilPay sau prin transfer bancar. Pretul acopera consultatia si planul de alimentatie personalizat realizat in urma consultatiei. Va recomandam sa nu veniti la consultatie pana nu sunteti determinat(a) sa aplicati cu autodisciplina recomandarile nutritionale primite. Nutritionistul este responsabil de crearea unui plan de alimentatie adecvat, dar nu poate manca in locul dvs. Serviciile noastre nu sunt rambursabile.

 

4. Pretul consultatiilor de Nutritie de Slabit, Nutritie Pediatrica si Nutritie Sportiva include si 1 luna de monitorizare zilnica a jurnalului alimentar online, iar pretul consultatiilor de Nutritie Clinica si Nutritie Oncologica include 2 luni de monitorizare cu conditia sa fiti disciplinat(a). Monitorizarea este optionala si pierdeti acest suport in cazul in care nu respectati in mod repetat recomandarile primite.

 

5. Programele de 6 consultatii sunt oferite in mod obisnuit doar pentru Nutritie de Slabit sau Nutritie Sportiva si au valabilitate de 6 luni, dupa care pierdeti sedintele achizitionate neefectuate. Aceste programe pot fi achitate integral cu 20% reducere echivalenta cu un pret per consultatie de 200 lei, sau individual la fiecare consultatie cu pretul intreg de 300 lei. In cazul in care doriti sa beneficiati de reducerea de pret prin achizitarea integrala unui program de 6 consultatii de Nutritie Clinica sau de Nutritie Oncologica va rugam sa trimiteti o solicitare in acest sens la contact@artenediana.com.

 

6. Consultatiile de Nutritie Oncologica Gratuita sunt doar vineri, iar pentru a beneficia de aceste consultatii programarile se fac doar telefonic la 0740031611 (luni-vineri 9-14), si este necesar sa aduceti la consultatie bilet de trimitere si dosarul dvs medical. Nu lucram prin Casa de asigurari deci nu este necesar decat un bilet de trimitere catre Nutritie Oncologica, parafat si semnat de medicul oncolog care va trateaza. Nu acceptam bilete de trimitere de la medicul de familie sau de la alti medici in afara de medicul dvs oncolog. Consultatiile de Nutritie Oncologica Gratuita includ realizarea unui plan de alimentatie adecvat diagnosticului, etapei tratamentului si prognosticului dvs dar nu includ partea de monitorizare online. Aceste consultatii se fac doar la cabinet. Alegand acest tip de serviciu gratuit nu mai puteti opta pentru nutritie cu plata si nici invers.

 

7. Neprezentarea la o programare pentru consultatie de Nutritie Oncologica Gratuita fara anularea acesteia cu minim 1 zi inainte duce la pierderea accesului la serviciile noastre iar – in cazul in care ati intarziat mai mult de 20′ – consultatia nu va mai avea loc si trebuie sa va reprogramati. Consultatiile cu plata la care nu v-ati prezentat fară să anulați programarea cu minim 1 zi inainte sau la care ati intarziat mai mult de 20′ se achitata integral pentru a mai beneficia de serviciile noastre. Programarile neanulate de nutritionist cu minim 1 zi inainte de programare sau la care nutritionistul a intarziat mai mult de 20’ vor fi reprogramate si oferite gratuit.