Programarea telefonică sau online pentru oricare dintre serviciile oferite pe site-ul www.artenediana.com presupune acceptarea irevocabilă a următorului Regulament:

  1. Diana Artene nu este medic ci Nutriționist-Dietetician, master în Științele Nutriției, doctor în Nutriție Oncologică. Deci veți beneficia de o consultație de Nutriție, nu de o consultație medicală. Profesiile de medic și nutriționist-dietetician sunt diferite, iar doctor în nutriție este cel mai înalt nivel de pregătire al unui nutriționist-dietetician.
  2. Ne rezervăm dreptul de a alege pacienții cu care lucrăm. Nu lucrăm cu persoane care folosesc terapii sau produse de medicină complementară, care evită să consume categorii întregi de nutrienți sau care țin diete de înfometare, diete ketogenice sau post intermitent.
  3. În cazul în care întârziați > 15′ – consultația nu va mai avea loc. Consultațiile la care ați întârziat mai mult de 15′ sau la care nu v-ați prezentat fără să anulați programarea cu minim 24h înainte se achită integral în cazul în care doriți să mai beneficiați de serviciile noastre. Programările neanulate de nutriționist cu minim 24h înainte de programare sau la care nutriționistul a întârziat mai mult de 15’ vor fi reprogramate și oferite gratuit.
  4. În cazul consultațiilor de Nutriție Clinică și Nutriție Oncologică dosarul medical – conținând ultimele dvs. analize de sânge și ultimele investigații imagistice (+examenul histopatologic și imunohistochimia în cazul pacienților oncologici) – este necesar personalizării recomandărilor nutriționale în funcție de bolile de care suferiți, tratamentele primite și prognosticul dvs. Deoarece nu păstram nici un document medical, totul fiind șters imediat dupa realizarea planului de alimentatie, dosarul medical se trimite pe email cu 2 zile înainte de fiecare consultație.
  5. Prețul acoperă consultația în sine și realizarea planului de alimentație adecvat situației dvs. medicale și metabolice la momentul consultației. Veți primi acest plan creat special pentru dvs. a doua zi după consultație.
  6. Serviciile noastre pot fi achitate la cabinet cash sau cu cardul, și pe site cu cardul (prin MobilPay sau Stripe) sau prin transfer bancar.
  7. Serviciile noastre nu sunt rambursabile.
  8. Începând cu data de 1 decembrie 2021 accesul la monitorizarea pe email a jurnalului alimentar se poate face doar contra cost, cu plata lunară pentru toți pacienții care solicită acest tip de suport. Monitorizarea se referă strict la verificarea modului în care dvs. aplicați recomandările primite în urma consultației.
  9. Monitorizarea nu vizează schimbarea planului de alimentație. În cazul în care situația dvs. medicală se schimbă, puteți reveni la o nouă consultație pentru realizarea unui plan de alimentație adecvat noii situații.
  10. Programul de Slăbit “Fără DIETĂ” constă în 6 consultații, fiecare cu câte un exercițiu nutrițional specific reglării unui aspect al comportamentului alimentar. La fiecare consultație vi se va evalua compoziția corporală și capacitatea de autocontrol alimentar. Veți trece la nivelul următor doar în cazul în care ambele s-au îmbunătățit – beneficii pe care le puteți obține doar plin aplicarea disciplinată, zi de zi, a exercițiului respectiv. În cazul în care una sau ambele nu s-au îmbunătățit va trebui să repetați exercițiul încă o lună iar consultația respectivă o plătiți în plus față de prețul programului. Puteți repeta un exercițiu de maxim 2 ori, iar dacă nu reușiți să vă regrupați emoțional și logistic suficient cât să respectați recomandările este indicat să vă reevaluați motivația de a slăbi. Vă recomandăm să nu veniți la consultație până nu sunteți determinat(ă) să aplicați cu autodisciplină recomandările nutriționale primite pentru că nutriționistul nu poate mânca în locul dvs.

Citiți cu atenție acest Regulament și nu veniți să lucrați cu noi în cazul în care nu sunteți de acord cu oricare din regulile noastre.