Regulament

Programarea telefonica sau online pentru oricare dintre serviciile oferite pe site-ul www.artenediana.com presupune acceptarea implicita a urmatorului Regulament:

 

1. Diana Artene este Nutritionist-Dietetician, master in Stiintele Nutritiei, doctor in Nutritie Oncologica. Deci veti beneficia de o consultatie de Nutritie, nu de o consultatie medicala.

 

2. Pentru o a doua parere legata de tratamentul dvs medical va rugam sa va adresati unui medic, nu unui nutritionist. Profesiile de medic si nutritionist sunt diferite, iar doctor in nutritie este cel mai inalt nivel de pregatire al unui nutritionist-dietetician. In cazul consultatiilor de Nutritie Clinica si Nutritie Oncologica dosarul dvs medical este necesar personalizarii recomandarilor nutritionale in functie de diagnostic, tratament si prognostic. Niciuna din analizele sau investigatiile dvs medicale nu vor fi pastrate de noi, fiind necesare doar la consultatie pentru a putea construi planul de alimentatie corespunzator cu situatia dvs medicala.

 

3.Practicam nutritie foarte personalizata pentru fiecare persoana in parte cu care lucram, facem doar recomandari nutritionale si de stil de viata. Nu recomandam medicamente sau alte tratamente medicale. In rarele ocazii cand recomandam suplimente alimentare o facem doar pe baza unor deficiente demonstrate obiectiv in analizele dvs de sange.

 

4. Consultatiile pot fi realizate la cabinet sau pe skype. Pentru consultatiile pe skype va rugam sa scrieti in pagina de programare – la “Note” – faptul ca doriti consultatie skype si userul dvs. 

 

5. Deoarece majoritatea dintre noi nu ne schimbam dintr-o discutie, pretul consultatiilor de Nutritie de Slabit, Nutritie Pediatrica si Nutritie Sportiva include si 1 luna de monitorizare zilnica a jurnalului alimentar online, iar pretul consultatiilor de Nutritie Clinica si Nutritie Oncologica include 2 luni de monitorizare. Din experienta noastra este foarte importanta trimiterea jurnalului alimentar zilnic pentru obtinerea rezultatelor optime.

 

6. Pentru a avea o colaborare eficienta pe termen lung este necesar sa ne respectam reciproc. In acest sens subliniem ca programarile neanulate de client cu minim 1 zi inainte trebuie achitate integral pentru a mai beneficia de serviciile noastre. In cazul persoanelor cu abonament, neanularea unei consultatii cu minim 1 zi inainte inseamna pierderea unei consultatii din cele 6 din program. Programarile neanulate de nutritionist cu minim 1 zi inainte de programare vor fi reprogramate si oferite gratuit. Iar persoanele programate pentru consultatii de Nutritie Oncologica gratuite care nu se prezinta la consultatie si nu au anulat programarea cu minim 1 zi inainte de consultatie nu se mai pot reprograma pentru consultatii gratuite.

 

7. Programele de 6 consultatii sunt oferite in mod obisnuit doar pentru Nutritie de Slabit sau Nutritie Sportiva si au valabilitate de doar 6 luni, dupa care pierdeti sedintele achizitionate ca abonament. Aceste programe pot fi achitate integral cu 20% reducere echivalenta cu un pret per consultatie de 200 lei, sau individual la fiecare consultatie cu pretul intreg de 300 lei. In cazul in care doriti sa beneficiati de reducerea de pret prin achizitarea integrala unui program de 6 consultatii de Nutritie Clinica sau de Nutritie Oncologica va rugam sa trimiteti o solicitare in acest sens la contact@artenediana.com. 

 

8. Programul de Slabit “Fara DIETA” consta in 6 exercitii comportamentale, fiecare desfasurandu-se pe parcursul unei luni calendaristice. Persoanele in Programul de Sabit “Fara DIETA” care din varii motive nu au obtinut imbunatatirea compozitiei corporale la consultatia urmatoare, nu avanseaza in program ci mai repeta exercitiul anterior pentru inca maxim 2 consultatii, adaugate la program gratuit. Insa, in cazul in care dupa 3 luni consecutive de repetat un exercitiu comportamental din program nu reusiti sa va disciplinati, vi se va recomanda iesirea din program cu pierderea sedintelor deja achitate.

 

9. Consultatiile de Nutritie Oncologica gratuite sunt doar martea, iar pentru a beneficia de aceste consultatii programarile se fac doar telefonic la 0740031611 (luni-vineri 9-16), si este necesar sa aduceti la consultatie bilet de trimitere si dosarul dvs medical. Nu lucram prin Casa de asigurari deci nu este necesar decat un bilet de trimitere catre Nutritie Oncologica, parafat si semnat de medicul oncolog care va trateaza. Deoarece consideram important ca medicul dvs oncolog sa fie informat si de acord cu folosirea serviciului de Nutritie Oncologica, nu acceptam bilete de trimitere de la medicul de familie sau de la alti medici in afara de medicul dvs oncolog. Consultatiile de Nutritie Oncologica gratuite includ realizarea unui plan de alimentatie adecvat diagnosticului, etapei tratamentului si prognosticului dvs dar nu beneficiaza de monitorizare online.

 

10. Pentru consultatiile platite, serviciile noastre pot fi achitate cash, fie online cu cardul pe site prin MobilPay sau prin transfer bancar.