Regulament

Programarea telefonica sau online pentru oricare dintre serviciile oferite pe site-ul www.artenediana.com presupune acceptarea implicita a urmatorului Regulament:

 

1. Diana Artene este Nutritionist-Dietetician, master in Stiintele Nutritiei, doctor in Nutritie Oncologica. Deci veti beneficia de o consultatie de Nutritie, nu de o consultatie medicala. Pentru o a doua parere legata de tratamentul dvs medical va rugam sa va adresati unui medic. Profesiile de medic si nutritionist-dietetician sunt diferite, iar doctor in nutritie este cel mai inalt nivel de pregatire al unui nutritionist-dietetician.

 

2. In cazul consultatiilor de Nutritie Clinica si Nutritie Oncologica dosarul dvs medical este necesar personalizarii recomandarilor nutritionale in functie de diagnostic, tratament si prognostic. Facem doar recomandari nutritionale si de stil de viata. Nu recomandam medicamente, iar in rarele ocazii cand recomandam suplimente alimentare o facem doar pe baza analizelor dvs de sange.

 

3. Serviciile noastre pot fi achitate cash, fie online cu cardul pe site prin MobilPay sau prin transfer bancar. Pretul acopera consultatia si planul de alimentatie personalizat realizat in urma consultatiei. Va recomandam sa nu veniti la consultatie pana nu sunteti determinat(a) sa aplicati cu autodisciplina recomandarile nutritionale primite. Nutritionistul este responsabil de crearea unui plan de alimentatie adecvat, dar nu poate manca in locul dvs. Serviciile noastre nu sunt rambursabile.

 

4. Pretul consultatiilor de Nutritie de Slabit, Nutritie Pediatrica si Nutritie Sportiva include si 1 luna de monitorizare zilnica a jurnalului alimentar online, iar pretul consultatiilor de Nutritie Clinica si Nutritie Oncologica include 2 luni de monitorizare cu conditia sa fiti disciplinat(a). Continuarea monitorizarii după terminarea acestui interval se face cu achitarea unei taxe lunare de 300 de lei. Monitorizarea este optionala si pierdeti acest suport in cazul in care nu respectati in mod repetat recomandarile primite indiferent daca sunteti in perioada de monitorizare oferita gratuit dupa consultatie sau daca sunteti in perioada de monitorizare pe care ati ales sa o platiti in plus. Nerespectarea recomandarilor primite duce la pierderea accesului la monitorizare.

 

5. Programul de Slăbit “Fără DIETĂ” constă în 6 consultatii, fiecare cu cate un exercitiu specific reglarii unui aspect al comportamentului alimentar.  Acest program poate fi achitat fie integral cu 20% reducere (echivalent cu un pret per consultatie de 200 lei), fie individual la fiecare consultatie cu pretul de 300 lei. La fiecare consultatie veti trece la urmatorul exercitiu doar in cazul in care atat compozitia corporala cat si capacitatea dvs de control al propriului comportament alimentar s-au imbunatatit – beneficii pe care le puteti obtine doar prin respectarea consecvanta a recomandarilor primite. In cazul in care va trebui sa repetati vreunul dintre exercitii, consultatiile respective le platiti in plus fata de pretul programului. Valabilitatea abonamentului este de 6 luni, dupa care pierdeti sedintele achizitionate pe care nu v-ati mobilizat sa le parcurgeti lunar, deci va recomandam sa achizitionati abonamentul doar in cazul in care sunteti suficient de determinat(a) si disciplinat(a) incat sa respectati adecvat recomandarile primite.

 

6. Consultatiile de Nutritie Oncologica Gratuita sunt doar vineri, iar pentru a beneficia de aceste consultatii programarile se fac doar telefonic la 0740031611 (sunati luni-vineri 9-14), si este necesar sa aduceti la consultatie bilet de trimitere si dosarul dvs medical. Nu lucram prin Casa de asigurari deci nu este necesar decat un bilet de trimitere catre Nutritie Oncologica, parafat si semnat de medicul oncolog care va trateaza. Nu acceptam bilete de trimitere de la medicul de familie sau de la alti medici in afara de medicul dvs oncolog. Consultatiile de Nutritie Oncologica Gratuita includ realizarea unui plan de alimentatie adecvat diagnosticului, etapei tratamentului si prognosticului dvs dar nu includ partea de monitorizare online. Aceste consultatii se fac doar la cabinet. Alegand acest tip de serviciu gratuit nu mai puteti opta pentru nutritie cu plata si nici invers.

 

7. Neprezentarea la o programare pentru consultatie de Nutritie Oncologica Gratuita fara anularea acesteia cu minim 1 zi inainte duce la pierderea accesului la serviciile noastre iar – in cazul in care ati intarziat mai mult de 15′ – consultatia nu va mai avea loc si trebuie sa va reprogramati. Consultatiile cu plata la care nu v-ati prezentat fară să anulați programarea cu minim 1 zi inainte sau la care ati intarziat mai mult de 15′ se achitata integral pentru a mai beneficia de serviciile noastre. Programarile neanulate de nutritionist cu minim 1 zi inainte de programare sau la care nutritionistul a intarziat mai mult de 15’ vor fi reprogramate si oferite gratuit.