Testimoniale: Povești de succes programe de nutriție

Cu experiza noastră in nutritie de slabit, nutriție clinică și nutriție oncologică și cu disciplina dvs putem reuși să obținem îmbunătățirea compoziției corporale, a stării de sănătate si a autocontrolului pe comportamentul alimentar. Înainte să vii la consultație, pentru a înțelege cum este să lucrezi cu noi, citește poveștile de succes a programelor noastre de nutriție trimise de pacienții care au lucrat cu noi:

Evaluare medie 4,9 din 5 stele

Am urmat dieta recomandata de doamna doctor si am observat…

Am urmat dieta recomandata de doamna doctor si am observat ca am suportat mai usor tratamentul citostatic in aceasta perioada. Am ajuns la o forma fizica mai buna pentru ca m-au ajutat mult exercitiile recomandate.pe care le-am facut cu regularitate. Voi reveni la consultatie dupa ce am rezultatul la RMN-ul pe care il voi face saptamana viitoare, pentru a putea… Citește mai mult “Am urmat dieta recomandata de doamna doctor si am observat…”

Daniela E.
Nutriție Oncologică

După fiecare consultație am avut multe de învățat

După fiecare consultație am avut multe de învățat de la Dna Dr Diana Artene. Orice observație comunicata din partea dânsei ma făcea sa înțeleg și mai bine faptul ca, cu cât respect mai atent indicațiile cu atât îmi este mai bine. Intr-adevar restricțiile sunt foarte mari în situația mea, dar ma conformez din ce în ce mai mult.
Voi… Citește mai mult “După fiecare consultație am avut multe de învățat”

Claudia P.
Nutriție Oncologică

Multumiri doamnei doctor

Multumiri doamnei doctor ca ne ajuta in lupta impotriva cancerului. Ajuta mult explicatiile pentru ce e de facut. Apreciez raspunsurile prompte si siguranta pe care ne-o inspira.

Alexandra I.
Nutriție Oncologică

Sunt in prima luna de colaborare

Sunt in prima luna de colaborare cu doamna doctor. Urmeaza multe alte luni de acum incolo.
Apreciez foarte mult suportul oferit in fiecare zi – legat de mesele mele.
Iti da incredere sa vezi ca se poate sa manaci corect.

Mirela M.
Nutriție de Slăbit

Ghidare nutrițională de înalt profesionalism!

Ghidare nutrițională de înalt profesionalism! Pregătindu-mă pentru operație, cu cancer mamar chimiotratat, am căutat cu disperare informații despre boală, tratamente și alimentație. Cartea d-nei Dr. Diana Artene „Cancerul mamar nu e roz” m-a însoțit și în spital cu sfaturi venite în momentul potrivit privind alimentația imediat după operație dar și perspectivele vieții după mastectomie. Argumentele bine fundamentate din carte, articolele… Citește mai mult “Ghidare nutrițională de înalt profesionalism!”

E. P.
Nutriție Oncologică

Sunt foarte mulțumită

Sunt foarte mulțumită de colaborarea cu cabinetul dvs ,precum și de rezultatele obținute pînă în prezent.

Gabriela G.
Nutriție Clinică

Programul de nutritie oncologica urmat

Programul de nutritie oncologica urmat sub indrumarea dnei doctor a fost colacul de salvare pentru mine. Mi-a luat minim 6 luni pentru a invata sa combin corect produsele astfel incat corpul sa absoarba maxim nutrientii benefici si necesari. Nutritia oncologica m-a ajutat sa fac fata mai usor tratamentului oncologic si sa ma refac. Apreciez rabdarea si bunavointa dnei doctor de… Citește mai mult “Programul de nutritie oncologica urmat”

Eugenia M.
Nutriție Oncologică

Pt. Mine prezența Doamnei dr…

Pt. Mine prezența Doamnei dr. in viata mea a însemnat o schimbare radicală a modului de alimentație si de viata după int Chirurgicală avută. Mulțumiri si urări de bine.

Rodica G.
Nutriție Clinică, Nutriție Oncologică