Vreau să-mi exprim mulțumirile pentru…

DA

Vreau să-mi exprim mulțumirile pentru recomandările primite, cu atât mai mult cu cât activitatea dvs a fost pro bono.
Dieta stabilită pentru mine mi-a relevat că am mâncat prea multe glucide, ceea ce evit de atunci. De asemenea, sistemul de măsurare cu propria palmă mi s-a părut simplu și mi-a economisit timp (fără cântărire și calcul de calorii).
În ansamblu, toate recomandările privind disciplina alimentației mi-au fost de folos (renunțarea la ciuguleli și la deschisul frigiderului pentru o îmbucătură la câteva ore după cină, pauzele de cel puțin 4 ore între mese etc.)
Toate acestea mi-au fost și îmi sunt, în continuare de un real folos, doar că, după cele șase luni în care am respectat în cea mai mare parte sfaturile, din ce în ce mai responsabil după fiecare întâlnire, greutatea mea s-a păstrat, iar bucuria și pacea vacanțelor în aer liber mi-a adăugat de fiecare dată kilograme pe care nu le-am mai pierdut.
Motivul renunțării la consultații nu este neapărat acesta, cât nevoia mea de autoprotecție. Aud de un număr din ce în ce mai mare de cunoscuți contaminați cu covid și evit orice contact care nu e imperios necesar. Continui să mă ocup de nepoțelul meu (așa că mi-a fost alungată melancolia din perioada de urgență), petrec mult timp în aer cât mai curat și departe de alți oameni, ceea ce-mi dă speranța că, dacă vom respecta un timp regulile, vom putea iarăși să ne bucurăm de socializare adevărată, nu doar virtuală.
Vă doresc mult succes în profesia frumoasă pe care o aveți și sper să ne revedem cu bine în viitor.
Ce cred că ar putea impresiona plăcut pacienții dvs pe viitor? Aflarea nivelului lor de pregătire și adaptarea discursului adresat în funcție de specialitatea lor, respectiv de modul în care le e structurată gândirea. Impactul recomandărilor primite ar putea fi mai puternic și aplicarea lor mai rapidă dacă ei înțeleg să vadă fapte și efecte în modul lor și nu al dvs, mai ales că ședința e scurtă și nu aveți timpul fizic necesar să dezvoltați unele detalii care ar putea fi declanșatoarele determinării lor.
Sigur că vinerea pacienții dvs sunt puternic afectați de boala lor cronică și, indiferent de ce au fost sau sunt încă în plan profesional, arată speriați, gâtuți de frică sau confuzie, ori au neuronii amorțiți de citostatice. Problema lor, cred eu, e, nu atât să arate VIP, cât să-și prelungească viața cu o altă dietă decât au avut anterior sau chiar mai greu, să se mențină în viață.
Revin la recunoștința mea legată de efortul dvs de a-mi spori calitatea vieții, vă îmbrățișez călduros și vă asigur că-mi doresc să ne revedem curând, dar și peste…să zicem 30 de ani.🤗😀

Rodica P.