Pentru mine 30 minute alocate discutiei initiale…

DA

Pentru mine 30 minute alocate discutiei initiale mi se par insuficiente pentru a intelege in ce consta regimul, a imi raspunde la intrebarile pe care le am si a capata increderea ca persoana din fata mea chiar ma poate ajuta in acest demers.

Pentru ca am o gramada de informatii legate de regimuri de slabire, am nevoie sa inteleg mai in profunzime parerea unui medic (cu adevarat medic) nutritionist. La intrebarile mele am simtit: reticenta, enervare, presiunea timpului pentru explicatii suplimentare.

Dupa vizita si mail-ul cu informatii nu a mai existat nicio interactiune cu dvs. Eu nu am trimis jurnalul solicitat si nu s-a sesizat nimeni. Intrebare: ce faceti cu cei ca mine? Daca nu suntem in targetul dvs, cum faceti ca macar sa nu aruncam banii pe fereastra, adica pe un produs care posibil ca nu ni se potriveste…

Eu, personal, consider ca prin acest stil reusiti intr-adevar sa ajungeti la cati mai muti pacienti dar cred ca se si pierd dintre cei care au nevoie de mai mult timp si mai multa implicare si monitorizare din partea medicului.

Cristina M.