In luna mai a acestui an am fost diagnosticata cu…

DA

In luna mai a acestui an am fost diagnosticata cu cancer pulmonar. Pana in luna iulie am facut mai multe analize pentru confirmarea diagnosticului, stabilirea tipului de cancer pulmonar si intr-un final a tratamentului. In tot acest timp am slabit 9 kg si continuam sa slabesc, desi, dupa parerea mea mancam destul de mult si sanatos (gratare, paine neagra, cereal integrale, etc).

Avand in vedere ca, pe langa urmarea tratamentului, mi s-a spus ca este important sa nu mai slabesc, la recomandarea unei prietene, mi-am facut programare la dna doctor Artene Diana. In urma consultatiei am aflat multe informatii importante referitoare la regimul alimentar pe care trebuie sa-l urmez. Desi era o schimbare importanta fata de ceea stiam eu, argumentele dne-i doctor m-au convins si astfel am inceput sa urmez cu strictete indicatiile primite referitoare la regimul alimentar. Deasemenea un factor important s-a dovedit a fi si programul de somn recomandat de dna doctor si cel de miscare.

Astfel, din data de 27 iulie, am inceput practic un nou mod de viata. Aceasta schimbare m-a ajutat atat fizic, dar si psihic. Nu am mai slabit, am devenit mai vioaie, mai plina de energie. Desi am avut toate indicatiile, aceasta schimbare nu a fost tocmai simpla pentru mine, dar faptul ca timp de doua luni am avut posibilitatea sa-i scriu dne-i doctor meniul zilnic si orele de masa, mi-a dat incredere ca pot si m-a ajutat sa-mi corectez greselile.

Am certitudinea ca regimul alimentar, programul de somn si cel de sport m-au ajutat sa ajung la o stare fizica si psihica echivalenta cu cea dinainte sa ma imbolnavesc.

Ovidiu C.