M-am inscris in programul de nutritie Oncologica

DA

M-am inscris in programul de nutritie Oncologica la Cabinetul d-nei Dr. Diana Artene in urma operatiei de cancer la san grad1 si inceperea tratamentului cu Anastrozol si Radioterapie.
Am primit indicatii de alimentatie si mod de viata atat pentru perioada de Radioterapie, cat si dupa aceea.
La indicatia d-nei dr. am inceput alimentatia specifica Radioterapiei chiar cu 1 luna inainte de inceperea procedurilor si mi-a fost foarte util, deoarece am trecut cu bine aceasta perioada fara probleme de digestie, afectiuni ale pielii, etc.
In vederea respectarii nutritiei oncologice indicate mi s-au dat si exemple de feluri de mancare si chiar retete si raportand zilnic Jurnalul Alimentar, inclusiv cu poze acest gen de alimentatie mi-a devenit foarte natural acest gen de alimentatie.
Am parcurs cartea “Cancerul de san nu este roz” din care am inteles cum sa abordez corect tratamentul bolii.
De asemenea am urmarit si prezentarile pe Youtube.
Pozele cu figurile de gimnastica cu si fara gantere mi-au fost foarte utile.
In cadrul consultatiilor d-na dr. a dat dovata de multa intelegere fiind in acelsi timp si ferma astfel incat pacientul sa fie convins ca ceea e are de respectat ii va imbunatatii sanatatea.
Nu am decat cuvinte de lauda referitor la suportul nutritional oferit si oricand voi recomanda Cabinetul de Nutritie Diana Artene daca mi se va solicita o indicatie catre un cabinet nutritionist.

Vera D.