Ghidare nutrițională de înalt profesionalism!

DA

Ghidare nutrițională de înalt profesionalism!

Pregătindu-mă pentru operație, cu cancer mamar chimiotratat, am căutat cu disperare informații despre boală, tratamente și alimentație.

Cartea d-nei Dr. Diana Artene „Cancerul mamar nu e roz” m-a însoțit și în spital cu sfaturi venite în momentul potrivit privind alimentația imediat după operație dar și perspectivele vieții după mastectomie. Argumentele bine fundamentate din carte, articolele și vlog-ul de pe website, m-au făcut să renunț la concepte „încetățenite în popor” privind alimentația bolnavului de cancer.

După operație, m-am înscris în programul de nutriție oncologică și am avut în persoana Dr. Diana Artene ghidul cel mai de preț în perioada radioterapiei și a tratamentului hormonal pe care-l voi urma ceva ani de acum incolo. Pe lângă ghidajul nutrițional, am primit asistență în gestionarea efectelor secundare ale radioterapiei și exerciții fizice pentru redobândirea mobilității – cel mai complet ajutor, în concordanță permanentă cu evoluția personală în timpul tratamentelor, corelate cu rezultatele analizelor.

Sunt recunoscătoare pentru sprijinul acordat până acum și ținem aproape în continuare.

E. P.