Oricat m-am straduit sa fiu cat mai concisa, n-am prea reusit!

DA

Oricat m-am straduit sa fiu cat mai concisa, n-am prea reusit!
Sa fiti sigura ca as mai fi avut de scris!
Doamna Doctor este un Om de exceptie!
Va multumesc mult pentru ca mi-ati dat aceasta ocazie!

Prima mea intalnire cu Doamna Dr. Artene Diana a fost pe 30 mai 2019. Doar ce incepusem rundele de Chimioterapie pe 21 mai. Eu parca eram pe alta lume ! M-am bucurat mult ca Doamna Doctor m-a adus cu picioarele pe pamant. Am inteles ca trebuie sa ascult disciplinat de recomandarile Dansei. Am rasuflat usurata deoarece astfel reuseam sa scap de sub presiunea unor prieteni de buna intentie, binevoitori. Fiecare din ei pierduse fiinta draga ! Insistau cu medicina cuantica, cu apa alcalina Kangen, cu tot felul de ajutoare nutritive. Dupa ce am cunoscut-o pe Doamna Doctor si am decis sa cred in recomandarile dansei, am respectat pas cu pas, cu sfintenie tot si orice.

Incet, incet am inteles ca poate Doamne Doamne m-a iubit. Am inteles ca El, Doamne Doamne lucra prin imputerniciti! Am avut norocul sa fiu in grija unor oameni de exceptie, oameni daruiti cu har, care definesc altfel atitudinea fata de pacient, fata de actul medical, carora le multumesc din suflet ca exista. Observ ca Doamna Doctor este binecuvantata cu o energie pozitiva, pe care reuseste sa ne-o transmita si noua, pacientilor! Studiu neincetat, munca multa, talent, sacrificii, implicare, modestie, daruire! Uneori cuvintele devin prea sarace si nu stiu sa exprime tot ce ne-am dori noi!
Timpul si rezultatul mi-au dovedit ca a fost cea mai inteleapta posibila decizie !

Am revenit la controale si am beneficiat de ajutor specializat de inalta tinuta profesionala : Fisa Nutritie Chimioterapie, Fisa Nutritie oncologica, perichirurgicala, Fisa Nutritie Oncologica – radioterapie. Asadar, mi-am schimbat complet modul de a gandi pentru ca stiam ca-mi va fi bine. Fiecare etapa a tratamentului fiind insotita, secondata de ajutorul nepretuit pe care alimentatia, gimnastica, digestia puteau sa-l aduca in cadrul procesului de tratament.

I-am multumit in nenumarate randuri Doamnei Doctor pentru ca exista, pentru toata seriozitatea si disponibilitatea cu care m-a sfatuit. Nu am nici o indoiala ca urmand recomandarile sale am ajutat, am contribuit impreuna la o stare de sanatate mai adecvata in cadrul intregului proces complex de tratament.
Poate am primit si ajutorul organismului meu, poate si increderea ca fac exact ce trebuia sa fac mi-a fost de folos din punct de vedere psihic. Fiecare intalnire cu Dansa, fiecare comunicare zilnica prin mesaje, confirmarile ca fac bine ceea ce fac, raspunsurile prompte primite la orice moment de nesiguranta, de ingrijorare a mea, au avut rolul lor in stabilitatea psihica de care am putut beneficia !
Are un discurs cu un anume umor, neasteptat in cadrul unor relatari cu termeni medicali. In discursul sau, are o blandete sfatoasa care m-a cucerit, care atrage atentia, un timbru vocal care uneori se vrea sobru, dar sfarseste prin a fi prietenos. Reuseste sa te faca sa te simti partener la discutie ! Ii multumesc din suflet! Uneori ma gandesc, ce m-as fi facut eu daca nu o cunosteam! Ce mult a insemnat pentru sufletul meu greu incercat!

Sa-i dea bunul Dumnezeu numai bine! Doamna Doctor Diana Artene a fost si a ramas piesa mea draga de rezistenta.
Ii sunt indatorata pentru rabdarea si pretioasele sfaturi pe care mi le-a dat! Au insemnat atat de mult pentru mine! Doamna Doctor mi-a explicat cu rabdare orice nu intelegeam, m-a indemnat mereu in clipele mele de cumpana si mi-a insuflat incredere, spunandu-mi chiar atunci cand aveam mai mare nevoie: “Veti fi bine!” Ii multumesc din suflet ca exista!

Aurelia M.