Servicii de Nutritie


 • mireasa
 • Suntem diferiti.

  Fiecare dintre noi vrea altceva de la nutritie.

  ​Gravidele vor sa nu-si piarda silueta si sa nasca copii sanatosi, mamicile vor sa slabeasca, copiii vor prajituri, pustoaicele vor sa talie de viespe, iar barbatii vor muschi si patratele. Gandita & aplicata corect, nutritia ne poate ajuta sa ne traim visele!

  Doar ca tot acest proces de schimbare de la modul in care arata corpul nostru azi – la modul in care ne dorim sa arate, trebuie sa tina seama de specificul firesc al fiecaruia dintre noi. Unora dintre noi le place sa se trezeasca dimineata, altora nu, unora le place sa mearga la sala, altora nu, unora le place apa plata cu lamaie, altora nu. Nu toti suntem la fel, dar toti putem sa obtinem ceea ce dorim de la noi daca incetam sa mai luptam impotriva noastra si incepem sa lucram in sensul satisfacerii nevoilor si dorintelor proprii. Hai sa te reconstruim pe baza corpului tau, a scopului tau si a timpului tau.

  Vei vedea, e mult mai usor sa inoti in sensul curentului, si nu impotriva lui.

  Si – cu cat o sa-ti iasa mai mult – cu atat o sa vrei mai mult.

  Toate astea cu zambetul pe buze, intr-un corp superb si sanatos!

  Vezi mai jos lista noastra de servicii de nutiritie

  • Slabit “Fara DIETA”

   Esti gurmand(a)?
   Vrei o abordare nutritionala delicioasa, eficienta si usor de aplicat?
   Iata o solutie eficienta care sa te ajute sa slabesti fara DIETA!

  • Slabit “Fara STRES”

   Cat timp esti stresat – diete care mai de care mai drastice, ore dupa ore de sport, pastile, ceaiuri sau suplimente de slabit – toate acestea vor pune paie pe foc, stresandu-te si mai tare si ingrasandu-te si mai tare.
   Iata o solutie eficienta care sa te ajute sa slabesti fara STRES!

  • Webinarii si Workshopuri Nutritie

   In aceste Workshopuri de Nutritie intoarcem comportamentul alimentar pe toate partile – pentru ca sa intelegi care sunt factorii care te ajuta sau te impiedica sa obtii ce iti doresti prin alimentatia ta.

  • Carti de Nutritie

   Am publicat 3 carti pana acum – 5 Gears Diet, Nutrition Guide for Mums si The Old Chocolate Diet – disponibile online si onsite la cele mai prestigioase librarii din lume.

  • Nutritie oncologica

   Nutritia oncologica are rolul de a sustine eficienta tratamentului oncologic clasic si de a preveni recidiva sau carcinogeneza de novo, individualizandu-se strict fiecarui pacient, si la acelasi pacient fiecarei etape a tratamentului.

  • Lista de preturi

   Aici poti intra pentru a vedea lista de preturi a tuturor serviciilor si produselor noastre